• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Tubbergen

Zoekt u een elektrische haard in Tubbergen? Kom dan langs bij Haardenexpert. Bij ons kunt u de beste elektrische haarden ontdekken van diverse merken. Door het grote assortiment is het soms ingewikkeld om te kiezen tussen alle elektrische haarden. De adviseurs van Haardenexpert helpen u dan ook graag, zodat u straks de elektrische haard van uw dromen in huis hebt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De prijzen voor gas zijn op dit moment hoog, daarom zoeken veel mensen naar andere opties voor het verwarmen van hun huis. Een optie is om te kiezen voor een elektrische haard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet bang te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische sfeerhaard moet komen? Bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of slaapkamer? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Een rookkanaal is namelijk niet nodig. Zolang er een stopcontact is, dan is het geen probleem! Tot slot is een elektrische sfeerhaard ook nog eens duurzame keuze. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, raakt u geen warmte kwijt en is er geen CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Meerdere modellen elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer een elektrische open haard de voorkeur heeft, dan zijn er verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Bij het maken van de keuze, is het handig om te weten wat de verschillende soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Als u de elektrische haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische sfeerhaard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Zoekt u een elektrische hanghaard? Dan kunt u kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een elektrische inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 verschillende vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Gaat u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Tubbergen kopen

Bezoek de showroom en vindt uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Tubbergen

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische haarden te bekijken? Kom langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Plan een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze experts u meteen kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Tubbergen?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op