Hero cover image

Elektrische haard Tilburg

Zoekt u een elektrische haard in Tilburg? Kom dan langs in onze showroom. Bij ons kunt u de mooiste elektrische haarden zien van verschillende merken. Door het ruime assortiment is het soms lastig om te kiezen tussen alle elektrische haarden. Onze specialisten adviseren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw verwachtingen.

Naar alle haarden

Alternatief: sfeerhaard

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Als er in een woning geen rookkanaal aanwezig is dan kijken veel mensen naar alternatieven om toch een sfeervolle haard in huis te plaatsen. Een optie is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet ongerust te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout.

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische haard moet komen? Moet de haard bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische open haard ook wilt: deze is overal te plaatsen. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Zolang er een stopcontact is, dan is het geen probleem! Een elektrische haard is ook nog eens geweldig voor het milieu. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, stookt u niet voor de mussen en er is geen sprake van CO2-uitstoot.

Tilburg elektrische haarden

Meerdere vuurzichten elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt genieten van een elektrische sfeerhaard, dan zijn er meerdere modellen waar u uit kunt kiezen. Bij het maken van de keuze, is het essentieel om te weten wat de verschillende soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische haard hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Bent u op zoek naar een elektrische hanghaard? Dan kunt u kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 verschillende vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

 

Elektrische haard in Tilburg kopen

Bezoek de showroom en koop een elektrische sfeerhaard in de omgeving van Tilburg

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons grote aanbod van elektrische haarden? Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier meerdere haardopstellingen bekijken en van de sfeer genieten. Wilt u zeker weten dat u meteen geholpen wordt door één van de professionals? Plan in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Tilburg?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op
 

Maak uw keuze

Kies het model elektrische haard wat bij u past

elektrische haard dichtbij vinden

Onze elektrische haarden merken

Bij Haardenexpert

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Team Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met onze kennis en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert