• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Tiel

Zoekt u een elektrische haard in Tiel? Bij Haardenexpert vindt u de beste elektrische haarden van meerdere merken. Door het ruime aanbod is het soms lastig om te kiezen tussen alle elektrische haarden. De specialisten geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De gasprijzen zijn op momenteel hoog, daarom kijken veel mensen naar andere mogelijkheden voor het opwarmen van hun huis. Eén van die mogelijkheden is een elektrische haard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet bang te zijn dat het geen sfeervolle haard is. De vlammen en sfeer die een elektrische sfeerhaard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houthaard.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische haard moet komen? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de woonkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische sfeerhaard ook wilt: deze is overal neer te zetten. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Zolang er een stopcontact is, dan komt het goed! Daarnaast is een elektrische sfeerhaard ook nog eens beter voor het milieu. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, stookt u niet voor de mussen en er is geen CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Verschillende vuurzichten elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt genieten van een elektrische open haard, dan hebt u keuze uit meerdere modellen. Bij het maken van de keuze, is het belangrijk om te weten wat de verschillende soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische open haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische haard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een elektrische inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 soorten vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Gaat u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Tiel kopen

Proef de sfeer en vindt uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Tiel

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons ruime assortiment van elektrische sfeerhaarden graag in het echt zien? Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier diverse haardopstellingen bekijken en van de sfeer genieten. Als u zeker wilt weten dat één van onze adviseurs u direct kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te plannen. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Tiel?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op