• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Tholen

Heeft u plannen voor een elektrische haard in Tholen? Bij Haardenexpert vindt u de mooiste elektrische haarden van diverse merken. Door het ruime aanbod is het soms ingewikkeld om te kiezen tussen alle elektrische haarden. De experts van Haardenexpert informeren u dan ook graag, zodat u straks de haard van uw dromen in huis hebt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De gasprijzen zijn op momenteel hoog, daarom zoeken veel mensen naar andere mogelijkheden voor het opwarmen van hun huis. Eén van de mogelijkheden is om te kiezen voor een elektrische haard. Hierbij is het helemaal niet nodig om bang te zijn dat een elektrische haard geen sfeer geeft. Vandaag de dag zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische haard wilt neerzetten? Bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of slaapkamer? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. U heeft namelijk geen rookkanaal nodig. Een stopcontact is het enige dat u moet hebben! Tot slot is een elektrische haard ook nog eens duurzame optie. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, stookt u niet voor de mussen en er is geen CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Meerdere modellen elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer een elektrische open haard de voorkeur heeft, dan hebt u keuze uit diverse opties. Bij het maken van de keuze, is het essentieel om te weten wat de diverse soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een elektrische inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Tholen kopen

Kom langs en koop een elektrische sfeerhaard in de omgeving van Tholen

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons ruime aanbod van elektrische sfeerhaarden? Kom langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de mogelijke haardopstellingen en geniet van de sfeer. Plan een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze professionals u meteen kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Tholen?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op