• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Staphorst

Wilt u een elektrische haard in Staphorst kopen? Kom dan langs bij Haardenexpert. Bij Haardenexpert kunt u de beste elektrische haarden ontdekken van meerdere merken. Aangezien het assortiment aanzienlijk is, vinden veel mensen het moeilijk om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. De experts van Haardenexpert adviseren u dan ook graag, zodat u straks de sfeerhaard van uw dromen in huis hebt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis te verwarmen. Een optie is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Hierbij is het helemaal niet nodig om ongerust te zijn dat een elektrische haard geen sfeer geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische haard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houthaard.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische sfeerhaard moet komen? Moet de haard bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische sfeerhaard ook wilt: deze is overal te plaatsen. U heeft namelijk geen rookkanaal nodig. Een stopcontact is het enige dat u moet hebben! Tot slot is een elektrische sfeerhaard ook nog eens beter voor het milieu. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, stookt u niet voor de mussen en er is geen sprake van CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Meerdere modellen elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Als een elektrische sfeerhaard de voorkeur heeft, dan kunt u kiezen uit diverse opties. Bij elk model is het essentieel om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische open haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische open haard hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Zoekt u een elektrische hanghaard? Dan kunt u kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 verschillende vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Staphorst kopen

Bezoek de showroom en vindt uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Staphorst

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons ruime aanbod van elektrische haarden graag in het echt bekijken? We heten u graag welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze specialisten u direct kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Staphorst?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op