• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Spijkenisse

Zoekt u een elektrische haard in Spijkenisse? Bij Haardenexpert vindt u de mooiste elektrische haarden van verschillende merken. Door het ruime aanbod is het soms niet eenvoudig om te kiezen tussen alle elektrische haarden. Onze experts informeren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw eisen.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Als er in een woning geen rookkanaal aanwezig is dan kijken veel mensen naar alternatieven om toch een sfeervolle haard in huis te plaatsen. Eén van de mogelijkheden is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet bang te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard een goede keuze is

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische sfeerhaard wilt plaatsen? Bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of slaapkamer? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Een afvoerpijp is namelijk overbodig. Zolang er een stopcontact is, dan is het geen probleem! Een elektrische haard is ook nog eens goed voor het milieu. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een rookkanaal, verliest u geen warmte en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Verschillende vuurzichten mogelijk bij elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt genieten van een elektrische sfeerhaard, dan hebt u keuze uit diverse modellen. Bij iedere optie is het goed om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische open haard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een elektrische inzethaard kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Spijkenisse kopen

Ervaar de sfeer en vindt uw elektrische haard in de omgeving van Spijkenisse

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische sfeerhaarden te zien? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de mogelijke haardopstellingen en geniet van de sfeer. Maak een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze specialisten u direct kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Spijkenisse?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op