• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Sneek

Wilt u een elektrische haard in Sneek aanschaffen? Bij Haardenexpert vindt u de mooiste elektrische haarden van verschillende merken. Door het ruime assortiment is het soms moeilijk om te kiezen tussen alle elektrische haarden. Onze specialisten adviseren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw eisen.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar alternatieven om hun huis te verwarmen. Eén van de alternatieven is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Hierbij is het helemaal niet nodig om ongerust te zijn dat een elektrische kachel geen sfeer geeft. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische sfeerhaard neergezet wordt? Moet de haard bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische open haard ook wilt: deze is overal neer te zetten. U heeft namelijk geen afvoerpijp nodig. Zolang er een stopcontact is, dan is het geen probleem! Een elektrische haard is ook nog eens goed voor het milieu. Dankzij de afwezigheid van een afvoerpijp, stookt u niet voor de mussen en er is geen sprake van CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Diverse vuurzichten mogelijk bij elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Als u kiest voor een elektrische haard, dan heeft u keuze uit diverse opties. Bij elk model is het belangrijk om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische haard hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Zoekt u een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een elektrische inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Sneek kopen

Kom langs en vindt een elektrische open haard in de omgeving van Sneek

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons grote aanbod van elektrische open haarden graag in het echt zien? Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier meerdere haardopstellingen en ontdek de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze experts u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te plannen. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons langskomen.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Sneek?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.

Neem contact op