• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard ‘s-Hertogenbosch

Wilt u een elektrische haard in ‘s-Hertogenbosch aanschaffen? Kom dan langs bij Haardenexpert. Bij Haardenexpert kunt u de mooiste elektrische haarden zien van meerdere merken. Door het ruime aanbod is het soms ingewikkeld om een keuze te maken tussen alle elektrische haarden. De adviseurs geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haard

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Als er in een woning geen rookkanaal aanwezig is dan kijken veel mensen naar alternatieven om toch een sfeervolle haard in huis te plaatsen. Eén van die alternatieven is een elektrische sfeerhaard. Hierbij is het absoluut niet nodig om ongerust te zijn dat een elektrische haard geen sfeer geeft. Op dit moment zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Kiezen voor een elektrische haard

De voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische haard moet komen? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de woonkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische haard ook wilt: deze is overal neer te zetten. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Zolang er een stopcontact is, dan komt het goed! Tot slot is een elektrische open haard ook nog eens duurzame keuze. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, verliest u geen warmte en is er geen sprake van CO2-uitstoot.

Verschillende vuurzichten

Meerdere modellen elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Als een elektrische sfeerhaard de voorkeur heeft, dan heeft u keuze uit meerdere opties. Bij elk model is het van belang om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Als u de elektrische haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Zoekt u een elektrische hanghaard? Dan kunt u kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een elektrische inzethaard hebt u keuze uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in ‘s-Hertogenbosch kopen

Ervaar de sfeer en vindt uw elektrische haard in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische sfeerhaarden te bekijken? We verwelkomen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier verschillende haardopstellingen bekijken en van de sfeer genieten. Plan een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze specialisten u direct kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in ‘s-Hertogenbosch?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op