• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Scherpenzeel

Zoekt u een elektrische haard in Scherpenzeel? Bij Haardenexpert vindt u de mooiste elektrische haarden van verschillende merken. Doordat het aanbod aanzienlijk is, vinden veel mensen het lastig om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. Onze specialisten helpen u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw verwachtingen. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis op te warmen. Eén van die alternatieven is een elektrische haard. U hoeft helemaal niet ongerust te zijn dat een elektrische haard niet het echte gevoel van een knisperende haard geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische kachel geeft, is niet meer te onderscheiden van een houthaard.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische sfeerhaard wilt plaatsen? Moet de haard bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische open haard ook wilt: deze is overal te plaatsen. Een rookkanaal is namelijk overbodig. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en klaar! Daarnaast is een elektrische haard ook nog eens duurzame keuze. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een rookkanaal, raakt u geen warmte kwijt en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Verschillende vuurzichten mogelijk bij elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt genieten van een elektrische haard, dan heeft u keuze uit meerdere modellen. Bij elk model is het belangrijk om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische open haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Gaat u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Scherpenzeel kopen

Ervaar de sfeer en vindt uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Scherpenzeel

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons grote aanbod van elektrische open haarden graag in het echt zien? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de mogelijke haardopstellingen en geniet van de sfeer. Plan een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze professionals u direct kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Scherpenzeel?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op