• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Rotterdam

Zoekt u een elektrische haard in Rotterdam? U vindt bij Haardenexpert de mooiste elektrische haarden van verschillende merken. Doordat het aanbod groot is, vinden veel mensen het niet eenvoudig om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. De experts van Haardenexpert helpen u dan ook graag, zodat u straks de sfeerhaard van uw dromen in huis hebt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrisch

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen ontzettend hoog zijn, kijken veel mensen naar alternatieven om hun huis te verwarmen. Eén van de opties is om te kiezen voor een elektrische haard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet bang te zijn dat het geen sfeervolle haard is. De vlammen en sfeer die een elektrische kachel geeft, is niet meer te onderscheiden van een houthaard..

Voordelen elektrische haard

Waarom een elektrische haard een goede keuze is

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische haard moet komen? Bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische open haard ook wilt: deze is overal te plaatsen. Een afvoerpijp is namelijk overbodig. Zolang er een stopcontact is, dan is het geen probleem! Daarnaast is een elektrische open haard ook nog eens beter voor het milieu. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, stookt u niet voor de mussen en er is geen sprake van CO2-uitstoot.

Verschillende vuurzichten

Verschillende modellen elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u kiest voor een elektrische sfeerhaard, dan heeft u keuze uit verschillende opties. Bij ieder model is het goed om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw Als u de elektrische open haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.
Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Zoekt u een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een inzethaard hebt u keuze uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Rotterdam kopen

Ervaar de sfeer en vindt uw elektrische haard in de omgeving van Rotterdam

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische sfeerhaarden te zien? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Maak een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze specialisten u meteen kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Rotterdam?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op