• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Rijswijk

Zoekt u een elektrische haard in Rijswijk? U vindt bij Haardenexpert de beste elektrische haarden van diverse merken. Doordat het assortiment enorm is, is het niet altijd eenvoudig om te kiezen. De experts van Haardenexpert helpen u dan ook graag, zodat u straks de elektrische haard van uw dromen in huis hebt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen heel hoog zijn, kijken veel mensen naar alternatieven om hun huis te verwarmen. Eén van die alternatieven is een elektrische haard. Hierbij is het helemaal niet nodig om ongerust te zijn dat een elektrische sfeerhaard geen sfeer geeft. Momenteel zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische haard neergezet wordt? Bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten . Een afvoerpijp is namelijk niet nodig. Zolang er een stopcontact is, dan is het geen probleem! Daarnaast is een elektrische open haard ook nog eens duurzame keuze. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

 

Diverse elektrische open haarden

Meerdere vuurzichten elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer een elektrische sfeerhaard de voorkeur heeft, dan kunt u kiezen uit diverse modellen. Bij iedere optie is het belangrijk om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? In dat geval heeft u keuze uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een elektrische inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 soorten vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Rijswijk kopen

Proef de sfeer en vindt uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Rijswijk

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische open haarden te zien? Kom langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier verschillende haardopstellingen zien en van de sfeer genieten. Wilt u zeker weten dat u meteen geholpen wordt door één van de adviseurs? Maak in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Rijswijk?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op