• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Rijssen

Heeft u plannen voor een elektrische haard in Rijssen? Bij Haardenexpert vindt u de beste elektrische haarden van meerdere merken. Doordat het aanbod aanzienlijk is, vinden veel mensen het complex om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. Onze experts informeren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw eisen. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De gasprijzen zijn op dit moment hoog, daarom zoeken veel mensen naar alternatieven voor het opwarmen van hun huis. Eén van die opties is een elektrische haard. U hoeft absoluut niet ongerust te zijn dat een elektrische sfeerhaard niet het echte gevoel van een knisperende haard geeft. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische haard moet komen? Bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of slaapkamer? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. U moet alleen maar de stekker in een stopcontact te steken en klaar! Daarnaast is een elektrische open haard ook nog eens duurzame keuze. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een afvoerpijp, verliest u geen warmte en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Verschillende modellen elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt genieten van een elektrische sfeerhaard, dan hebt u keuze uit meerdere modellen. Bij het maken van de keuze, is het handig om te weten wat de verschillende soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische open haard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische open haard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een elektrische inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 verschillende vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Rijssen kopen

Kom langs en koop uw elektrische haard in de omgeving van Rijssen

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische sfeerhaarden te zien? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier meerdere opstellingen met haarden en ontdek de sfeer. Wilt u zeker weten dat u meteen geholpen wordt door één van de specialisten? Maak in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook ontzettend welkom als u liever spontaan langskomt.

 

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Rijssen?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op