• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Rijnwaarden

Zoekt u een elektrische haard in Rijnwaarden? Bij Haardenexpert vindt u de beste elektrische haarden van verschillende merken. Doordat het assortiment aanzienlijk is, vinden veel mensen het ingewikkeld om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. De adviseurs van Haardenexpert informeren u dan ook graag, zodat u straks de haard van uw dromen in huis hebt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen enorm hoog zijn, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis te stoken. Eén van die mogelijkheden is een elektrische haard. Hierbij is het absoluut niet nodig om bang te zijn dat een elektrische haard geen sfeer geeft. Vandaag de dag zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische haard wilt plaatsen? Moet de haard bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten . Een afvoerpijp is namelijk niet nodig. Zolang er een stopcontact is, dan is het geen probleem! Tot slot is een elektrische open haard ook nog eens beter voor het milieu. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en is er geen CO2-uitstoot.

 

Diverse elektrische open haarden

Meerdere vuurzichten mogelijk bij elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt beschikken van een elektrische open haard, dan heeft u keuze uit diverse modellen. Bij iedere optie is het handig om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische open haard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische sfeerhaard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een elektrische inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 verschillende vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Rijnwaarden kopen

Ervaar de sfeer en vindt uw elektrische haard in de omgeving van Rijnwaarden

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons grote aanbod van elektrische sfeerhaarden? We heten u graag welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier verschillende haardopstellingen bekijken en van de sfeer genieten. Wilt u zeker weten dat u meteen geholpen wordt door één van onze specialisten? Plan in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Rijnwaarden?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op