• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Rheden

Wilt u een elektrische haard in Rheden kopen? U vindt bij Haardenexpert de mooiste elektrische haarden van meerdere merken. Door het grote assortiment is het soms moeilijk om te kiezen tussen alle elektrische haarden. Onze adviseurs geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen heel hoog zijn, kijken veel mensen naar alternatieven om hun huis te verwarmen. Een alternatief is om te kiezen voor een elektrische haard. Hierbij is het helemaal niet nodig om bang te zijn dat een elektrische kachel geen sfeer geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische sfeerhaard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houthaard..

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische sfeerhaard moet komen? Bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische sfeerhaard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten . U heeft namelijk geen afvoerpijp nodig. Zolang er een stopcontact is, dan komt het goed! Daarnaast is een elektrische haard ook nog eens duurzame keuze. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Meerdere modellen elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u kiest voor een elektrische sfeerhaard, dan zijn er diverse opties waar u uit kunt kiezen. Bij elk model is het van belang om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Als u uw elektrische haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische sfeerhaard hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? In dat geval heeft u keuze uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een elektrische inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 verschillende vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Rheden kopen

Proef de sfeer en vindt uw elektrische open haard in de omgeving van Rheden

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische sfeerhaarden te bekijken? We verwelkomen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier diverse haardopstellingen zien en van de sfeer genieten. Maak een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze adviseurs u direct kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Rheden?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op