• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Putten

Bent u op zoek naar een elektrische haard in Putten? Kom dan langs in onze showroom. Bij Haardenexpert kunt u de beste elektrische haarden ontdekken van veel merken. Door het ruime assortiment is het soms lastig om te kiezen tussen alle elektrische haarden. Onze experts geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De prijzen voor gas zijn op momenteel hoog, daarom kijken veel mensen naar andere mogelijkheden voor het opwarmen van hun huis. Eén van die mogelijkheden is een elektrische haard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet ongerust te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een kachel die gestookt wordt op hout..

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische haard geplaatst wordt? Bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische haard ook wilt: deze is overal te plaatsen. Een rookkanaal is namelijk overbodig. U hoeft alleen maar de stekker in een stopcontact te steken en klaar! Daarnaast is een elektrische open haard ook nog eens duurzame keuze. Dankzij de afwezigheid van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en is er geen CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Diverse modellen elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Als u kiest voor een elektrische sfeerhaard, dan heeft u keuze uit verschillende opties. Bij ieder model is het belangrijk om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische open haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Putten kopen

Kom langs en koop een elektrische open haard in de omgeving van Putten

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons grote aanbod van elektrische sfeerhaarden? Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier meerdere opstellingen met haarden en ontdek de sfeer. Wilt u zeker weten dat u meteen geholpen wordt door één van de adviseurs? Maak in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook ontzettend welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Putten?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op