• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Overijssel

Heeft u plannen voor een elektrische haard in Overijssel? Kom dan langs bij Haardenexpert. Bij Haardenexpert kunt u de mooiste elektrische haarden bekijken van meerdere merken. Aangezien het assortiment aanzienlijk is, vinden veel mensen het moeilijk om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. De experts geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen enorm hoog zijn, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis te stoken. Een alternatief is om te kiezen voor een elektrische haard. Hierbij is het absoluut niet nodig om bang te zijn dat een elektrische sfeerhaard geen sfeer geeft. Momenteel zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische sfeerhaard wilt plaatsen? Moet de haard bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische open haard ook wilt: deze is overal neer te zetten. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. U moet alleen maar de stekker in een stopcontact te steken en klaar! Een elektrische haard is ook nog eens geweldig voor het milieu. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, verliest u geen warmte en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Meerdere vuurzichten elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u kiest voor een elektrische sfeerhaard, dan zijn er diverse opties waar u uit kunt kiezen. Bij het maken van deze keuze, is het essentieel om te weten wat de verschillende soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische open haard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? In dat geval heeft u keuze uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een elektrische inzethaard hebt u keuze uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Overijssel kopen

Proef de sfeer en vindt uw elektrische open haard in de omgeving van Overijssel

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische sfeerhaarden te zien? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier diverse haardopstellingen zien en van de sfeer genieten. Maak een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze specialisten u direct kan helpen of kom spontaan langs.

 

 

 

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Overijssel?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op