• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Orvelte

Wilt u een elektrische haard in Orvelte aanschaffen? U vindt bij Haardenexpert de beste elektrische haarden van verschillende merken. Doordat het assortiment enorm is, vinden veel mensen het niet eenvoudig om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. Onze experts informeren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw wensen.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De gasprijzen zijn op momenteel hoog, daarom kijken veel mensen naar andere opties voor het opwarmen van hun huis. Een alternatief is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Hierbij is het helemaal niet nodig om ongerust te zijn dat een elektrische haard geen sfeer geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische haard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houtkachel.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard een goede keuze is

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische sfeerhaard wilt neerzetten? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de slaapkamer of onder de overkapping? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. U heeft namelijk geen afvoerpijp nodig. Een stopcontact is het enige dat u moet hebben! Daarnaast is een elektrische open haard ook nog eens duurzame keuze. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, stookt u niet voor de mussen en er is geen CO2-uitstoot.

Diverse vuurzichten mogelijk

Verschillende vuurzichten elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u kiest voor een elektrische sfeerhaard, dan hebt u keuze uit diverse modellen. Bij elke optie is het belangrijk om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Bent u op zoek naar een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een elektrische inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 verschillende vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Orvelte kopen

Kom langs en vindt een elektrische open haard in de omgeving van Orvelte

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons grote assortiment van elektrische haarden graag in het echt zien? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de mogelijke haardopstellingen en geniet van de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze specialisten u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Orvelte?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op