• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Oost Gelre

Wilt u een elektrische haard in Oost Gelre aanschaffen? Kom dan langs in onze showroom. Bij ons kunt u de mooiste elektrische haarden ontdekken van verschillende merken. Aangezien het assortiment enorm is, vinden veel mensen het complex om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. De experts van Haardenexpert adviseren u dan ook graag, zodat u straks de sfeerhaard van uw dromen in huis hebt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Wilt u een elektrische haard in Oost Gelre aanschaffen? Kom dan langs in onze showroom. Bij ons kunt u de mooiste elektrische haarden ontdekken van verschillende merken. Aangezien het assortiment enorm is, vinden veel mensen het complex om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. De experts van Haardenexpert adviseren u dan ook graag, zodat u straks de sfeerhaard van uw dromen in huis hebt. Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische haard moet komen? Bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal te plaatsen. Een rookkanaal is namelijk niet nodig. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en klaar! Daarnaast is een elektrische sfeerhaard ook nog eens duurzame keuze. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een afvoerpijp, stookt u niet voor de mussen en er is geen sprake van CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Diverse vuurzichten mogelijk bij elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt beschikken van een elektrische open haard, dan zijn er verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Bij iedere optie is het goed om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische open haard hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Zoekt u een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een inzethaard hebt u keuze uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Oost Gelre kopen

Ervaar de sfeer en vindt uw elektrische open haard in de omgeving van Oost Gelre

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons ruime aanbod van elektrische sfeerhaarden graag in het echt bekijken? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier diverse haardopstellingen zien en van de sfeer genieten. Als u zeker wilt weten dat één van onze specialisten u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Oost Gelre?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op