• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Oldenzaal

Zoekt u een elektrische haard in Oldenzaal? U vindt bij Haardenexpert de mooiste elektrische haarden van diverse merken. Door het grote aanbod is het soms niet eenvoudig om te kiezen tussen alle elektrische haarden. Onze specialisten geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen heel hoog zijn, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis te verwarmen. Eén van de alternatieven is om te kiezen voor een elektrische haard. U hoeft absoluut niet bang te zijn dat een elektrische haard niet het echte gevoel van een knisperende haard geeft. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische sfeerhaard geplaatst wordt? Moet de haard bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische open haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal te plaatsen . Een rookkanaal is namelijk niet nodig. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en klaar! Tot slot is een elektrische open haard ook nog eens duurzame keuze. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een afvoerpijp, stookt u niet voor de mussen en er is geen CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Verschillende modellen elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Als u kiest voor een elektrische open haard, dan heeft u keuze uit verschillende modellen. Bij het maken van deze keuze, is het essentieel om te weten wat de verschillende soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Als u de elektrische sfeerhaard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een elektrische inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Oldenzaal kopen

Ervaar de sfeer en vindt uw elektrische haard in de omgeving van Oldenzaal

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische haarden te bekijken? We heten u graag welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier meerdere haardopstellingen en ontdek de sfeer. Maak een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze adviseurs u meteen kan helpen of kom spontaan langs.

 

 

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Oldenzaal?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op