• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Oldebroek

Wilt u een elektrische haard in Oldebroek kopen? Kom dan langs bij Haardenexpert. Bij ons kunt u de beste elektrische haarden bekijken van meerdere merken. Doordat het assortiment aanzienlijk is, is het niet altijd eenvoudig om een keuze te maken. De experts geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De gasprijzen zijn op momenteel hoog, daarom zoeken veel mensen naar andere mogelijkheden voor het opwarmen van hun huis. Eén van die opties is een elektrische sfeerhaard. U hoeft helemaal niet bang te zijn dat een elektrische haard niet het echte gevoel van een knisperende haard geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische sfeerhaard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houthaard.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische haard geplaatst wordt? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de slaapkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische open haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal te plaatsen. Een afvoerpijp is namelijk overbodig. Een stopcontact is het enige dat u nodig hebt! Een elektrische sfeerhaard is ook nog eens goed voor het milieu. Omdat de afvoerpijp overbodig is, raakt u geen warmte kwijt en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Verschillende modellen elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Als u kiest voor een elektrische sfeerhaard, dan heeft u keuze uit verschillende opties. Bij het maken van de keuze, is het belangrijk om te weten wat de verschillende soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische open haard, dan kunt u kiezen uit 2 soorten vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Zoekt u een elektrische hanghaard? Dan kunt u kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een inzethaard kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Oldebroek kopen

Bezoek de showroom en koop uw elektrische haard in de omgeving van Oldebroek

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons ruime assortiment van elektrische haarden? Kom langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de mogelijke haardopstellingen en geniet van de sfeer. Maak een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze professionals u meteen kan helpen of kom spontaan langs.

 

 

 

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Oldebroek?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op