• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Oldeberkoop

Heeft u plannen voor een elektrische haard in Oldeberkoop? Bij Haardenexpert vindt u de beste elektrische haarden van verschillende merken. Door het ruime assortiment is het soms moeilijk om te kiezen tussen alle elektrische haarden. Onze experts helpen u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw wensen.

 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrisch

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De gasprijzen zijn op momenteel hoog, daarom kijken veel mensen naar alternatieven voor het opwarmen van hun huis. Eén van de mogelijkheden is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Hierbij is het absoluut niet nodig om ongerust te zijn dat een elektrische sfeerhaard geen sfeer geeft. Vandaag de dag zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Voordelen sfeerhaard

Geniet van de voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische haard wilt neerzetten? Moet de haard bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Een stopcontact is het enige dat u moet hebben! Daarnaast is een elektrische haard ook nog eens beter voor het milieu. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse vuurzichten

Diverse vuurzichten elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt genieten van een elektrische open haard, dan zijn er meerdere opties waar u uit kunt kiezen. Bij ieder model is het essentieel om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.
Vrijstaand Bij een vrijstaande elektrische haard hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.
Hangend Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.
Inzet Als u kiest voor een elektrische inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 verschillende vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?
Wandhaarden Gaat u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Oldeberkoop kopen

Bezoek de showroom en koop uw elektrische haard in de omgeving van Oldeberkoop

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons ruime aanbod van elektrische sfeerhaarden? We verwelkomen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Wilt u zeker weten dat u meteen geholpen wordt door één van de adviseurs? Plan in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook ontzettend welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Oldeberkoop?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op