• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Nunspeet

Wilt u een elektrische haard in Nunspeet kopen? Bij Haardenexpert vindt u de beste elektrische haarden van meerdere merken. Door het grote assortiment is het soms lastig om te kiezen tussen alle elektrische haarden. De adviseurs van Haardenexpert adviseren u dan ook graag, zodat u straks de elektrische haard van uw dromen in huis hebt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen enorm hoog zijn, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis te verwarmen. Eén van die mogelijkheden is een elektrische haard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet bang te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische sfeerhaard wilt plaatsen? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de slaapkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische open haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten. Een afvoerpijp is namelijk niet nodig. U moet alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en klaar! Tot slot is een elektrische sfeerhaard ook nog eens beter voor het milieu. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, verliest u geen warmte en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Diverse vuurzichten mogelijk bij elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Als een elektrische sfeerhaard de voorkeur heeft, dan hebt u keuze uit verschillende opties. Bij iedere optie is het essentieel om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische open haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische haard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Zoekt u een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 verschillende vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Nunspeet kopen

Kom langs en koop uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Nunspeet

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische open haarden te bekijken? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier meerdere haardopstellingen en ontdek de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze professionals u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

 

 

 

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Nunspeet?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op