• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Noordwijk

Wilt u een elektrische haard in Noordwijk kopen? Bij Haardenexpert vindt u de beste elektrische haarden van verschillende merken. Door het ruime assortiment is het soms ingewikkeld om te kiezen tussen alle elektrische haarden. Onze specialisten informeren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw verwachtingen. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen enorm hoog zijn, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis te verwarmen. Een alternatief is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. U hoeft helemaal niet bang te zijn dat een elektrische sfeerhaard niet het echte gevoel van een knisperende haard geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische sfeerhaard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houtkachel.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische sfeerhaard moet komen? Bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische open haard ook wilt: deze is overal te plaatsen. Een afvoerpijp is namelijk overbodig. Zolang er een stopcontact is, dan komt het goed! Daarnaast is een elektrische haard ook nog eens duurzame keuze. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, verliest u geen warmte en is er geen sprake van CO2-uitstoot.

 

Diverse elektrische open haarden

Verschillende vuurzichten mogelijk bij elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt beschikken van een elektrische open haard, dan hebt u keuze uit diverse opties. Bij iedere optie is het goed om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? In dat geval heeft u keuze uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een elektrische inzethaard hebt u keuze uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Noordwijk kopen

Bezoek de showroom en koop uw elektrische open haard in de omgeving van Noordwijk

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons ruime assortiment van elektrische open haarden? We heten u graag welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de mogelijke haardopstellingen en geniet van de sfeer. Wilt u zeker weten dat u direct geholpen wordt door één van de professionals? Maak in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook ontzettend welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Noordwijk?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op