• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Neerijnen

Wilt u een elektrische haard in Neerijnen kopen? Kom dan langs in onze showroom. Bij ons kunt u de mooiste elektrische haarden ontdekken van meerdere merken. Doordat het assortiment groot is, vinden veel mensen het niet eenvoudig om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. De specialisten geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Als er in een woning geen rookkanaal aanwezig is dan kijken veel mensen naar alternatieven om toch een sfeervolle haard in huis te plaatsen. Eén van die opties is een elektrische haard. Hierbij is het absoluut niet nodig om bang te zijn dat een elektrische sfeerhaard geen sfeer geeft. Momenteel zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische haard wilt plaatsen? Bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of slaapkamer? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Een stopcontact is het enige dat u nodig hebt! Daarnaast is een elektrische open haard ook nog eens beter voor het milieu. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, verliest u geen warmte en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Meerdere modellen elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt beschikken van een elektrische sfeerhaard, dan zijn er verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Bij elk model is het essentieel om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische haard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische open haard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Zoekt u een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een elektrische inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Neerijnen kopen

Kom langs en koop uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Neerijnen

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons grote assortiment van elektrische sfeerhaarden? Kom langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de mogelijke haardopstellingen en geniet van de sfeer. Maak een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze specialisten u meteen kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Neerijnen?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op