• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Montfoort

Wilt u een elektrische haard in Montfoort aanschaffen? U vindt bij Haardenexpert de beste elektrische haarden van verschillende merken. Door het ruime aanbod is het soms ingewikkeld om te kiezen tussen alle elektrische haarden. De specialisten van Haardenexpert adviseren u dan ook graag, zodat u straks de haard van uw dromen in huis hebt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen enorm hoog zijn, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis te verwarmen. Eén van die alternatieven is een elektrische sfeerhaard. Hierbij is het absoluut niet nodig om bang te zijn dat een elektrische kachel geen sfeer geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische sfeerhaard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houtkachel.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische sfeerhaard geplaatst wordt? Moet de haard bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische open haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal te plaatsen . U heeft namelijk geen rookkanaal nodig. Zolang er een stopcontact is, dan is het geen probleem! Een elektrische haard is ook nog eens geweldig voor het milieu. Omdat de afvoerpijp overbodig is, stookt u niet voor de mussen en er is geen CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Diverse vuurzichten mogelijk bij elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Als een elektrische sfeerhaard de voorkeur heeft, dan zijn er verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Bij het maken van de keuze, is het belangrijk om te weten wat de verschillende soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? In dat geval heeft u keuze uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een elektrische inzethaard kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Montfoort kopen

Ervaar de sfeer en vindt uw elektrische haard in de omgeving van Montfoort

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische haarden te zien? We heten u graag welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier meerdere haardopstellingen en ontdek de sfeer. Maak een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze specialisten u meteen kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Montfoort?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op