• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Middelburg

Bent u op zoek naar een elektrische haard in Middelburg? Kom dan langs in onze showroom. Bij ons kunt u de beste elektrische haarden zien van meerdere merken. Door het ruime aanbod is het soms complex om een keuze te maken tussen alle elektrische haarden. De adviseurs van Haardenexpert informeren u dan ook graag, zodat u straks de sfeerhaard van uw dromen in huis hebt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen heel hoog zijn, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis te verwarmen. Een optie is om te kiezen voor een elektrische haard. U hoeft absoluut niet ongerust te zijn dat een elektrische sfeerhaard niet het echte gevoel van een knisperende haard geeft. Momenteel zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard een goede keuze is

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische sfeerhaard wilt plaatsen? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de woonkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische open haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal te plaatsen . Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Zolang er een stopcontact is, dan komt het goed! Daarnaast is een elektrische sfeerhaard ook nog eens duurzame optie. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een afvoerpijp, verliest u geen warmte en is er geen sprake van CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Verschillende vuurzichten mogelijk bij elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer een elektrische haard de voorkeur heeft, dan hebt u keuze uit verschillende modellen. Bij ieder model is het van belang om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Als u uw elektrische open haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een inzethaard kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Middelburg kopen

Ervaar de sfeer en vindt uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Middelburg

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons ruime assortiment van elektrische open haarden graag in het echt bekijken? Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze specialisten u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te plannen. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Middelburg?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op