• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Losser

Bent u op zoek naar een elektrische haard in Losser? U vindt bij Haardenexpert de beste elektrische haarden van diverse merken. Aangezien het assortiment groot is, vinden veel mensen het moeilijk om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. Onze specialisten adviseren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw eisen. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen heel hoog zijn, kijken veel mensen naar alternatieven om hun huis te verwarmen. Een optie is om te kiezen voor een elektrische haard. U hoeft absoluut niet ongerust te zijn dat een elektrische haard niet het echte gevoel van een knisperende haard geeft. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische sfeerhaard geplaatst wordt? Moet de haard bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische haard ook wilt: deze is overal neer te zetten. U heeft namelijk geen afvoerpijp nodig. Zolang er een stopcontact is, dan komt het goed! Tot slot is een elektrische sfeerhaard ook nog eens beter voor het milieu. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, verliest u geen warmte en is er geen sprake van CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Meerdere vuurzichten mogelijk bij elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u kiest voor een elektrische open haard, dan heeft u keuze uit diverse opties. Bij ieder model is het goed om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische haard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische sfeerhaard hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een inzethaard kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Losser kopen

Kom langs en vindt een elektrische open haard in de omgeving van Losser

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons ruime aanbod van elektrische open haarden? Kom langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier diverse haardopstellingen bekijken en van de sfeer genieten. Wilt u zeker weten dat u direct geholpen wordt door één van de professionals? Plan in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Losser?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op