• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Kootwijkerbroek

Zoekt u een elektrische haard in Kootwijkerbroek? Bij Haardenexpert vindt u de mooiste elektrische haarden van verschillende merken. Doordat het aanbod enorm is, is het lastig om te kiezen. De specialisten van Haardenexpert helpen u dan ook graag, zodat u straks de elektrische haard van uw dromen in huis hebt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar alternatieven om hun huis op te warmen. Eén van die opties is een elektrische sfeerhaard. U hoeft helemaal niet bang te zijn dat een elektrische sfeerhaard niet het echte gevoel van een houthaard geeft. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een kachel die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische haard moet komen? Bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische open haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten . Een rookkanaal is namelijk overbodig. Zolang er een stopcontact is, dan komt het goed! Daarnaast is een elektrische open haard ook nog eens beter voor het milieu. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een afvoerpijp, verliest u geen warmte en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

 

Diverse elektrische open haarden

Diverse vuurzichten mogelijk bij elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt genieten van een elektrische haard, dan heeft u keuze uit diverse modellen. Bij het maken van de keuze, is het essentieel om te weten wat de verschillende soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische open haard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Bent u op zoek naar een elektrische hanghaard? Dan kunt u kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een elektrische inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Kootwijkerbroek kopen

Bezoek de showroom en koop uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Kootwijkerbroek

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons grote aanbod van elektrische sfeerhaarden? Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier meerdere opstellingen met haarden en ontdek de sfeer. Wilt u zeker weten dat u direct geholpen wordt door één van onze experts? Plan in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook ontzettend welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Kootwijkerbroek?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op