• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Houten

Zoekt u een elektrische haard in Houten? U vindt bij Haardenexpert de mooiste elektrische haarden van meerdere merken. Aangezien het assortiment enorm is, vinden veel mensen het lastig om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. De adviseurs geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen ontzettend hoog zijn, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis te verwarmen. Eén van die alternatieven is een elektrische haard. Hierbij is het helemaal niet nodig om ongerust te zijn dat een elektrische sfeerhaard geen sfeer geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische sfeerhaard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houtkachel.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard een goede keuze is

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische haard moet komen? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de woonkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische haard ook wilt: deze is overal te plaatsen. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Een stopcontact is het enige dat u nodig hebt! Een elektrische open haard is ook nog eens goed voor het milieu. Omdat de afvoerpijp overbodig is, raakt u geen warmte kwijt en is er geen CO2-uitstoot.

Verschillende vuurzichten mogelijk

Verschillende modellen elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u kiest voor een elektrische haard, dan heeft u keuze uit meerdere modellen. Bij het maken van de keuze, is het essentieel om te weten wat de diverse soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Als u uw elektrische haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een elektrische inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 verschillende vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Houten kopen

Proef de sfeer en vindt uw elektrische open haard in de omgeving van Houten

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische open haarden te bekijken? We verwelkomen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de mogelijke haardopstellingen en geniet van de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze specialisten u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Houten?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op