• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Hoevelaken

Zoekt u een elektrische haard in Hoevelaken? U vindt bij Haardenexpert de mooiste elektrische haarden van meerdere merken. Door het grote aanbod is het soms ingewikkeld om een keuze te maken tussen alle elektrische haarden. Onze specialisten geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De prijzen voor gas zijn op dit moment hoog, daarom kijken veel mensen naar andere opties voor het opwarmen van hun huis. Eén van de mogelijkheden is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. U hoeft absoluut niet ongerust te zijn dat een elektrische sfeerhaard niet het echte gevoel van een knisperende haard geeft. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout..

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische sfeerhaard geplaatst wordt? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de slaapkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische sfeerhaard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal te plaatsen. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Zolang er een stopcontact is, dan is het geen probleem! Daarnaast is een elektrische open haard ook nog eens duurzame optie. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een afvoerpijp, stookt u niet voor de mussen en er is geen sprake van CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Meerdere vuurzichten elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt beschikken van een elektrische open haard, dan zijn er verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Bij elke optie is het essentieel om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 verschillende vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Hoevelaken kopen

Kom langs en koop uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Hoevelaken

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons grote assortiment van elektrische haarden? Kom langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier de vele opstellingen met haarden en ontdek de sfeer. Maak een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze professionals u meteen kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Hoevelaken?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op