• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Heumen

Bent u op zoek naar een elektrische haard in Heumen? Kom dan langs bij Haardenexpert. Bij ons kunt u de beste elektrische haarden ontdekken van meerdere merken. Doordat het aanbod aanzienlijk is, vinden veel mensen het lastig om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. Onze experts informeren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw eisen.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis op te warmen. Eén van de mogelijkheden is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet bang te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een kachel die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische sfeerhaard moet komen? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de slaapkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. U moet alleen maar de stekker in een stopcontact te steken en klaar! Daarnaast is een elektrische open haard ook nog eens duurzame keuze. Dankzij de afwezigheid van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en is er geen CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Verschillende modellen elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u kiest voor een elektrische open haard, dan zijn er verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Bij iedere optie is het belangrijk om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Als u de elektrische sfeerhaard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische haard, dan kunt u kiezen uit 2 soorten vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een elektrische inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 soorten vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Heumen kopen

Ervaar de sfeer en vindt uw elektrische haard in de omgeving van Heumen

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons grote assortiment van elektrische haarden graag in het echt bekijken? We heten u graag welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier verschillende haardopstellingen zien en van de sfeer genieten. Als u zeker wilt weten dat één van onze professionals u direct kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Heumen?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op