• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Helmond

Wilt u een elektrische haard in Helmond aanschaffen? U vindt bij Haardenexpert de mooiste elektrische haarden van meerdere merken. Doordat het assortiment aanzienlijk is, is het moeilijk om te kiezen. Onze adviseurs adviseren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw eisen. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis te verwarmen. Eén van de mogelijkheden is om te kiezen voor een elektrische haard. Hierbij is het absoluut niet nodig om bang te zijn dat een elektrische haard geen sfeer geeft. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische sfeerhaard neergezet wordt? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de woonkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten . Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Zolang er een stopcontact is, dan komt het goed! Daarnaast is een elektrische sfeerhaard ook nog eens duurzame keuze. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, verliest u geen warmte en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

 

Diverse elektrische open haarden

Verschillende vuurzichten elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt beschikken van een elektrische sfeerhaard, dan heeft u keuze uit verschillende opties. Bij elk model is het belangrijk om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische sfeerhaard, dan kunt u kiezen uit 2 soorten vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Bent u op zoek naar een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Helmond kopen

Kom langs en vindt een elektrische open haard in de omgeving van Helmond

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons ruime assortiment van elektrische open haarden? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier meerdere opstellingen met haarden en ontdek de sfeer. Wilt u zeker weten dat u direct geholpen wordt door één van de experts? Plan in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook ontzettend welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Helmond?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op