• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Hellendoorn

Bent u op zoek naar een elektrische haard in Hellendoorn? Bij Haardenexpert vindt u de beste elektrische haarden van diverse merken. Doordat het assortiment enorm is, is het lastig om te kiezen. De adviseurs geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De prijzen voor gas zijn op momenteel hoog, daarom kijken veel mensen naar andere mogelijkheden voor het verwarmen van hun huis. Een alternatief is om te kiezen voor een elektrische haard. U hoeft absoluut niet bang te zijn dat een elektrische sfeerhaard niet het echte gevoel van een houthaard geeft. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische haard moet komen? Moet de haard bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of op de veranda komen? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Een rookkanaal is namelijk overbodig. U moet alleen maar de stekker in een stopcontact te steken en klaar! Een elektrische haard is ook nog eens geweldig voor het milieu. Dankzij de afwezigheid van een afvoerpijp, verliest u geen warmte en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Verschillende vuurzichten mogelijk bij elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt beschikken van een elektrische haard, dan heeft u keuze uit diverse modellen. Bij ieder model is het essentieel om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische sfeerhaard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Hellendoorn kopen

Kom langs en vindt een elektrische haard in de omgeving van Hellendoorn

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons ruime aanbod van elektrische open haarden? Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier de vele haardopstellingen en ontdek de sfeer. Maak een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze professionals u meteen kan helpen of kom spontaan langs.

 

 

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Hellendoorn?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op