• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Hardenberg

Bent u op zoek naar een elektrische haard in Hardenberg? Bij Haardenexpert vindt u de mooiste elektrische haarden van diverse merken. Doordat het aanbod enorm is, is het lastig om een keuze te maken. Onze adviseurs helpen u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw verwachtingen. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen heel hoog zijn, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis te verwarmen. Een alternatief is om te kiezen voor een elektrische haard. U hoeft absoluut niet bang te zijn dat een elektrische sfeerhaard niet het echte gevoel van een knisperende haard geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische kachel geeft, is niet meer te onderscheiden van een houtkachel.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische sfeerhaard geplaatst wordt? Moet de haard bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische sfeerhaard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal te plaatsen . U heeft namelijk geen afvoerpijp nodig. Een stopcontact is het enige dat u nodig hebt! Daarnaast is een elektrische open haard ook nog eens duurzame keuze. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een afvoerpijp, stookt u niet voor de mussen en er is geen sprake van CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Diverse vuurzichten elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Als een elektrische haard de voorkeur heeft, dan hebt u keuze uit verschillende opties. Bij ieder model is het goed om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Als u uw elektrische open haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Bent u op zoek naar een elektrische hanghaard? Dan kunt u kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een inzethaard hebt u keuze uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Hardenberg kopen

Bezoek de showroom en vindt een elektrische haard in de omgeving van Hardenberg

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons grote aanbod van elektrische open haarden graag in het echt bekijken? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Maak een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze professionals u meteen kan helpen of kom spontaan langs.

 

 

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Hardenberg?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op