• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Halle

Wilt u een elektrische haard in Halle kopen? Bij Haardenexpert vindt u de beste elektrische haarden van diverse merken. Doordat het assortiment enorm is, is het lastig om te kiezen. De experts van Haardenexpert helpen u dan ook graag, zodat u straks de haard van uw dromen in huis hebt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen heel hoog zijn, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis te verwarmen. Eén van de alternatieven is om te kiezen voor een elektrische haard. U hoeft helemaal niet ongerust te zijn dat een elektrische sfeerhaard niet het echte gevoel van een houtkachel geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische sfeerhaard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houthaard.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische sfeerhaard moet komen? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de slaapkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische open haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal te plaatsen. U heeft namelijk geen afvoerpijp nodig. Een stopcontact is het enige dat u moet hebben! Tot slot is een elektrische haard ook nog eens beter voor het milieu. Dankzij de afwezigheid van een afvoerpijp, stookt u niet voor de mussen en er is geen CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Diverse vuurzichten elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer een elektrische open haard de voorkeur heeft, dan heeft u keuze uit diverse modellen. Bij ieder model is het belangrijk om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische haard kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een elektrische inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 verschillende vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Halle kopen

Bezoek de showroom en vindt uw elektrische haard in de omgeving van Halle

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische haarden te zien? Kom langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Wilt u zeker weten dat u direct geholpen wordt door één van de experts? Plan in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Halle?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op