• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Haarlem

Wilt u een elektrische haard in Haarlem kopen? Kom dan langs in onze showroom. Bij ons kunt u de beste elektrische haarden zien van verschillende merken. Doordat het assortiment aanzienlijk is, is het lastig om een keuze te maken. Onze experts geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haard

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis op te warmen. Eén van de opties is om te kiezen voor een elektrische haard. U hoeft helemaal niet bang te zijn dat een elektrische haard niet het echte gevoel van een houtkachel geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische sfeerhaard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houtkachel.

Elektrische haard voordelen

De voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische sfeerhaard wilt plaatsen? Bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten. Een afvoerpijp is namelijk niet nodig. Een stopcontact is het enige dat u nodig hebt! Tot slot is een elektrische open haard ook nog eens beter voor het milieu. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, raakt u geen warmte kwijt en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Verschillende vuurzichten

Diverse vuurzichten mogelijk bij elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer een elektrische open haard de voorkeur heeft, dan hebt u keuze uit meerdere opties. Bij iedere optie is het handig om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Als u uw elektrische open haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische sfeerhaard hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Zoekt u een elektrische hanghaard? Dan kunt u kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Gaat u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Haarlem kopen

Kom langs en vindt uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Haarlem

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons ruime assortiment van elektrische sfeerhaarden? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Plan een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze professionals u meteen kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Haarlem?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op