• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Haaksbergen

Bent u op zoek naar een elektrische haard in Haaksbergen? Kom dan langs in onze showroom. Bij Haardenexpert kunt u de beste elektrische haarden ontdekken van meerdere merken. Doordat het aanbod aanzienlijk is, is het ingewikkeld om een keuze te maken. Onze specialisten adviseren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw eisen. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar alternatieven om hun huis te verwarmen. Een optie is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. U hoeft absoluut niet bang te zijn dat een elektrische sfeerhaard niet het echte gevoel van een houtkachel geeft. Tegenwoordig zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard een goede keuze is

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische sfeerhaard geplaatst wordt? Moet de haard bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische sfeerhaard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Zolang er een stopcontact is, dan is het geen probleem! Tot slot is een elektrische sfeerhaard ook nog eens beter voor het milieu. Dankzij de afwezigheid van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Verschillende modellen elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt genieten van een elektrische haard, dan kunt u kiezen uit diverse modellen. Bij ieder model is het belangrijk om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Als u uw elektrische sfeerhaard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische sfeerhaard, dan kunt u kiezen uit 2 soorten vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Zoekt u een elektrische hanghaard? Dan kunt u kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een inzethaard kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Haaksbergen kopen

Bezoek de showroom en koop uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Haaksbergen

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons grote assortiment van elektrische sfeerhaarden? Kom langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Plan een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze adviseurs u meteen kan helpen of kom spontaan langs.

 

 

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Haaksbergen?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op