• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Groningen

Zoekt u een elektrische haard in Groningen? Bij Haardenexpert vindt u de mooiste elektrische haarden van meerdere merken. Doordat het assortiment aanzienlijk is, is het niet altijd eenvoudig om een keuze te maken. Onze specialisten informeren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw wensen.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haard

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis te verwarmen. Een mogelijkheid is om te kiezen voor een elektrische haard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet ongerust te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een kachel die gestookt wordt op hout..

Voordelen elektrische haard

De voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische haard moet komen? Moet de haard bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of op de veranda komen? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Een stopcontact is het enige dat u moet hebben! Daarnaast is een elektrische haard ook nog eens duurzame keuze. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, raakt u geen warmte kwijt en is er geen CO2-uitstoot.

Verschillende vuurzichten

Meerdere vuurzichten mogelijk bij elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Als een elektrische sfeerhaard de voorkeur heeft, dan heeft u keuze uit meerdere modellen. Bij elke optie is het goed om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een elektrische inzethaard hebt u keuze uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Gaat u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Groningen kopen

Bezoek de showroom en koop uw elektrische open haard in de omgeving van Groningen

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons grote assortiment van elektrische haarden graag in het echt zien? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier meerdere opstellingen met haarden en ervaar de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze experts u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons langskomen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Groningen?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op