• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Gorredijk

Wilt u een elektrische haard in Gorredijk kopen? U vindt bij Haardenexpert de beste elektrische haarden van diverse merken. Doordat het assortiment aanzienlijk is, vinden veel mensen het complex om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. Onze specialisten helpen u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw wensen.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De gasprijzen zijn op momenteel hoog, daarom zoeken veel mensen naar alternatieven voor het verwarmen van hun huis. Eén van die alternatieven is een elektrische sfeerhaard. U hoeft helemaal niet ongerust te zijn dat een elektrische haard niet het echte gevoel van een houthaard geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische sfeerhaard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houthaard.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische haard wilt plaatsen? Bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Zolang er een stopcontact is, dan komt het goed! Daarnaast is een elektrische haard ook nog eens beter voor het milieu. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, stookt u niet voor de mussen en er is geen sprake van CO2-uitstoot.

Diverse vuurzichten mogelijk

Verschillende vuurzichten elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt beschikken van een elektrische sfeerhaard, dan heeft u keuze uit diverse modellen. Bij het maken van de keuze, is het belangrijk om te weten wat de diverse soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Als u uw elektrische sfeerhaard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische open haard kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? In dat geval heeft u keuze uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een elektrische inzethaard kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Gorredijk kopen

Kom langs en koop uw elektrische haard in de omgeving van Gorredijk

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische haarden te zien? We heten u graag welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier meerdere opstellingen met haarden en ontdek de sfeer. Plan een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze specialisten u direct kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Gorredijk?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op