• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Gelderland

Bent u op zoek naar een elektrische haard in Gelderland? U vindt bij Haardenexpert de mooiste elektrische haarden van diverse merken. Doordat het aanbod enorm is, is het ingewikkeld om een keuze te maken. De specialisten geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Als er in een woning geen rookkanaal aanwezig is dan kijken veel mensen naar alternatieven om toch een sfeervolle haard in huis te plaatsen. Een mogelijkheid is om te kiezen voor een elektrische haard. Hierbij is het helemaal niet nodig om bang te zijn dat een elektrische haard geen sfeer geeft. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een kachel die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische sfeerhaard wilt plaatsen? Moet de haard bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Zolang er een stopcontact is, dan is het geen probleem! Tot slot is een elektrische sfeerhaard ook nog eens duurzame optie. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, raakt u geen warmte kwijt en is er geen CO2-uitstoot.

Diverse vuurzichten mogelijk

Verschillende vuurzichten elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Als u kiest voor een elektrische open haard, dan heeft u keuze uit verschillende opties. Bij elke optie is het belangrijk om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 soorten vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Gelderland kopen

Bezoek de showroom en vindt uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Gelderland

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons grote assortiment van elektrische haarden? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Wilt u zeker weten dat u direct geholpen wordt door één van onze adviseurs? Maak in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook ontzettend welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Gelderland?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op