• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Ermelo

Heeft u plannen voor een elektrische haard in Ermelo? Kom dan langs bij Haardenexpert. Bij Haardenexpert kunt u de beste elektrische haarden zien van diverse merken. Door het grote assortiment is het soms complex om een keuze te maken tussen alle elektrische haarden. Onze adviseurs informeren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw wensen.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen ontzettend hoog zijn, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis te stoken. Eén van de opties is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. U hoeft helemaal niet ongerust te zijn dat een elektrische sfeerhaard niet het echte gevoel van een houthaard geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische haard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houthaard.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische haard moet komen? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de woonkamer of onder de overkapping? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Een afvoerpijp is namelijk niet nodig. U moet alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en klaar! Een elektrische sfeerhaard is ook nog eens geweldig voor het milieu. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een rookkanaal, verliest u geen warmte en is er geen sprake van CO2-uitstoot.

 

Diverse elektrische open haarden

Verschillende modellen elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt beschikken van een elektrische haard, dan kunt u kiezen uit verschillende modellen. Bij het maken van de keuze, is het essentieel om te weten wat de diverse soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Bent u op zoek naar een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 soorten vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Ermelo kopen

Proef de sfeer en vindt uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Ermelo

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons grote aanbod van elektrische sfeerhaarden graag in het echt bekijken? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier meerdere haardopstellingen en ervaar de sfeer. Wilt u zeker weten dat u direct geholpen wordt door één van onze adviseurs? Maak in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook ontzettend welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Ermelo?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op