• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Epe

Bent u op zoek naar een elektrische haard in Epe? U vindt bij Haardenexpert de beste elektrische haarden van diverse merken. Door het grote assortiment is het soms ingewikkeld om te kiezen tussen alle elektrische haarden. De specialisten van Haardenexpert informeren u dan ook graag, zodat u straks de sfeerhaard van uw dromen in huis hebt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Als er in een woning geen rookkanaal aanwezig is dan kijken veel mensen naar alternatieven om toch een sfeervolle haard in huis te plaatsen. Een mogelijkheid is om te kiezen voor een elektrische haard. Hierbij is het helemaal niet nodig om ongerust te zijn dat een elektrische kachel geen sfeer geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische kachel geeft, is niet meer te onderscheiden van een houthaard.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische sfeerhaard neergezet wordt? Bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of slaapkamer? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. U heeft namelijk geen afvoerpijp nodig. Zolang er een stopcontact is, dan is het geen probleem! Een elektrische open haard is ook nog eens geweldig voor het milieu. Dankzij de afwezigheid van een afvoerpijp, stookt u niet voor de mussen en er is geen CO2-uitstoot.

 

Diverse elektrische open haarden

Verschillende vuurzichten mogelijk bij elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u kiest voor een elektrische haard, dan hebt u keuze uit diverse opties. Bij ieder model is het van belang om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische open haard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische open haard kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Bent u op zoek naar een elektrische hanghaard? Dan kunt u kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Epe kopen

Proef de sfeer en vindt uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Epe

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons grote aanbod van elektrische open haarden? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de mogelijke haardopstellingen en geniet van de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze experts u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons langskomen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Epe?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op