• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Emmen

Heeft u plannen voor een elektrische haard in Emmen? U vindt bij Haardenexpert de mooiste elektrische haarden van diverse merken. Doordat het aanbod enorm is, vinden veel mensen het niet eenvoudig om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. De specialisten van Haardenexpert adviseren u dan ook graag, zodat u straks de elektrische haard van uw dromen in huis hebt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen ontzettend hoog zijn, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis te verwarmen. Eén van de opties is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet ongerust te zijn dat het geen sfeervolle haard is. De vlammen en sfeer die een elektrische sfeerhaard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houthaard.

Geniet van een elektrische haard

De voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische sfeerhaard moet komen? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de slaapkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische open haard ook wilt: deze is overal te plaatsen. Een afvoerpijp is namelijk overbodig. U hoeft alleen maar de stekker in een stopcontact te steken en klaar! Daarnaast is een elektrische open haard ook nog eens beter voor het milieu. Dankzij de afwezigheid van een afvoerpijp, verliest u geen warmte en is er geen sprake van CO2-uitstoot.

Verschillende vuurzichten mogelijk

Diverse vuurzichten mogelijk bij elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Als een elektrische sfeerhaard de voorkeur heeft, dan kunt u kiezen uit verschillende modellen. Bij het maken van de keuze, is het belangrijk om te weten wat de verschillende soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Als u de elektrische haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische open haard, dan kunt u kiezen uit 2 soorten vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Bent u op zoek naar een elektrische hanghaard? Dan kunt u kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een elektrische inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 soorten vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Emmen kopen

Proef de sfeer en vindt uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Emmen

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische sfeerhaarden te zien? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze adviseurs u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Emmen?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op