• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Emmeloord

Zoekt u een elektrische haard in Emmeloord? Kom dan langs bij Haardenexpert. Bij Haardenexpert kunt u de mooiste elektrische haarden zien van verschillende merken. Doordat het aanbod enorm is, is het moeilijk om een keuze te maken. De specialisten van Haardenexpert helpen u dan ook graag, zodat u straks de haard van uw dromen in huis hebt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De prijzen voor gas zijn op momenteel hoog, daarom zoeken veel mensen naar andere opties voor het opwarmen van hun huis. Eén van de opties is om te kiezen voor een elektrische haard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet bang te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een kachel die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische haard wilt neerzetten? Bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische open haard ook wilt: deze is overal neer te zetten. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. U moet alleen maar de stekker in een stopcontact te steken en klaar! Tot slot is een elektrische haard ook nog eens duurzame keuze. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, raakt u geen warmte kwijt en is er geen CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Meerdere modellen elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer een elektrische haard de voorkeur heeft, dan hebt u keuze uit diverse opties. Bij ieder model is het belangrijk om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische open haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Zoekt u een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 verschillende vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Emmeloord kopen

Kom langs en koop een elektrische sfeerhaard in de omgeving van Emmeloord

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons grote assortiment van elektrische sfeerhaarden? We verwelkomen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de mogelijke haardopstellingen en geniet van de sfeer. Maak een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze specialisten u direct kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Emmeloord?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op