• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Ede

Heeft u plannen voor een elektrische haard in Ede? U vindt bij Haardenexpert de beste elektrische haarden van verschillende merken. Aangezien het assortiment enorm is, vinden veel mensen het ingewikkeld om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. De specialisten van Haardenexpert informeren u dan ook graag, zodat u straks de sfeerhaard van uw dromen in huis hebt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De prijzen voor gas zijn op dit moment hoog, daarom kijken veel mensen naar andere mogelijkheden voor het opwarmen van hun huis. Eén van die alternatieven is een elektrische sfeerhaard. Hierbij is het helemaal niet nodig om bang te zijn dat een elektrische sfeerhaard geen sfeer geeft. Vandaag de dag zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Geniet van een elektrische haard

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische haard neergezet wordt? Moet de haard bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische haard ook wilt: deze is overal te plaatsen. U heeft namelijk geen afvoerpijp nodig. Een stopcontact is het enige dat u nodig hebt! Een elektrische sfeerhaard is ook nog eens geweldig voor het milieu. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, verliest u geen warmte en is er geen sprake van CO2-uitstoot.

Verschillende vuurzichten mogelijk

Verschillende vuurzichten mogelijk bij elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Als een elektrische sfeerhaard de voorkeur heeft, dan zijn er diverse opties waar u uit kunt kiezen. Bij het maken van de keuze, is het belangrijk om te weten wat de verschillende soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische open haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische open haard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een elektrische inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Ede kopen

Bezoek de showroom en vindt een elektrische open haard in de omgeving van Ede

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische sfeerhaarden te bekijken?? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Wilt u zeker weten dat u direct geholpen wordt door één van de adviseurs? Plan in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook ontzettend welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Ede?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op