• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Duiven

Bent u op zoek naar een elektrische haard in Duiven? U vindt bij Haardenexpert de mooiste elektrische haarden van diverse merken. Doordat het aanbod groot is, vinden veel mensen het moeilijk om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. Onze specialisten adviseren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw verwachtingen. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen enorm hoog zijn, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis te verwarmen. Eén van die mogelijkheden is een elektrische haard. U hoeft absoluut niet bang te zijn dat een elektrische haard niet het echte gevoel van een houtkachel geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische haard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houtkachel.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische sfeerhaard wilt neerzetten? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de slaapkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische sfeerhaard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten . U heeft namelijk geen rookkanaal nodig. Een stopcontact is het enige dat u nodig hebt! Een elektrische open haard is ook nog eens beter voor het milieu. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een afvoerpijp, verliest u geen warmte en is er geen sprake van CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Meerdere vuurzichten mogelijk bij elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Als een elektrische sfeerhaard de voorkeur heeft, dan kunt u kiezen uit meerdere modellen. Bij iedere optie is het essentieel om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Als u uw elektrische sfeerhaard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische haard hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Duiven kopen

Bezoek de showroom en vindt uw elektrische open haard in de omgeving van Duiven

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons ruime aanbod van elektrische haarden? Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze experts u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te plannen. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Duiven?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op