• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Dronten

Heeft u plannen voor een elektrische haard in Dronten? U vindt bij Haardenexpert de mooiste elektrische haarden van meerdere merken. Doordat het aanbod enorm is, is het niet altijd eenvoudig om een keuze te maken. De experts van Haardenexpert informeren u dan ook graag, zodat u straks de sfeerhaard van uw dromen in huis hebt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar alternatieven om hun huis op te warmen. Een alternatief is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Hierbij is het helemaal niet nodig om ongerust te zijn dat een elektrische kachel geen sfeer geeft. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een kachel die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard een goede keuze is

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische sfeerhaard moet komen? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de woonkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische sfeerhaard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten . Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Een stopcontact is het enige dat u nodig hebt! Een elektrische sfeerhaard is ook nog eens geweldig voor het milieu. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en is er geen CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Meerdere modellen elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u kiest voor een elektrische open haard, dan hebt u keuze uit meerdere modellen. Bij ieder model is het goed om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Als u de elektrische open haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische sfeerhaard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een elektrische inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Dronten kopen

Bezoek de showroom en koop uw elektrische open haard in de omgeving van Dronten

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische open haarden te zien? We heten u graag welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de mogelijke haardopstellingen en geniet van de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze specialisten u direct kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons langskomen.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Dronten?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op