• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Drenthe

Wilt u een elektrische haard in Drenthe aanschaffen? Kom dan langs bij Haardenexpert. Bij ons kunt u de beste elektrische haarden zien van veel merken. Door het grote aanbod is het soms ingewikkeld om een keuze te maken tussen alle elektrische haarden. De specialisten van Haardenexpert helpen u dan ook graag, zodat u straks de haard van uw dromen in huis hebt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar alternatieven om hun huis op te warmen. Eén van die alternatieven is een elektrische sfeerhaard. Hierbij is het helemaal niet nodig om ongerust te zijn dat een elektrische haard geen sfeer geeft. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een kachel die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische haard moet komen? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de woonkamer of onder de overkapping? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Een stopcontact is het enige dat u moet hebben! Daarnaast is een elektrische sfeerhaard ook nog eens duurzame optie. Omdat de afvoerpijp overbodig is, verliest u geen warmte en is er geen sprake van CO2-uitstoot.

 

Diverse elektrische open haarden

Diverse vuurzichten mogelijk bij elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u kiest voor een elektrische haard, dan hebt u keuze uit meerdere modellen. Bij iedere optie is het handig om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische open haard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? In dat geval heeft u keuze uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Drenthe kopen

Kom langs en vindt uw elektrische open haard in de omgeving van Drenthe

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische sfeerhaarden te zien? We verwelkomen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier verschillende haardopstellingen zien en van de sfeer genieten. Wilt u zeker weten dat u meteen geholpen wordt door één van onze professionals? Maak in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Drenthe?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op