• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Dokkum

Bent u op zoek naar een elektrische haard in Dokkum? Kom dan langs bij Haardenexpert. Bij Haardenexpert kunt u de mooiste elektrische haarden ontdekken van meerdere merken. Door het grote assortiment is het soms ingewikkeld om een keuze te maken tussen alle elektrische haarden. Onze experts informeren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw eisen.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen enorm hoog zijn, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis te stoken. Een optie is om te kiezen voor een elektrische haard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet bang te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een kachel die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische haard moet komen? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de slaapkamer of onder de overkapping? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Een afvoerpijp is namelijk niet nodig. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en klaar! Tot slot is een elektrische open haard ook nog eens beter voor het milieu. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een afvoerpijp, stookt u niet voor de mussen en er is geen sprake van CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Diverse vuurzichten mogelijk bij elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Als een elektrische sfeerhaard de voorkeur heeft, dan zijn er verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Bij ieder model is het goed om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische open haard hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Bent u op zoek naar een elektrische hanghaard? Dan kunt u kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een inzethaard kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Dokkum kopen

Kom langs en vindt uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Dokkum

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons grote assortiment van elektrische sfeerhaarden graag in het echt bekijken? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de mogelijke haardopstellingen en geniet van de sfeer. Wilt u zeker weten dat u meteen geholpen wordt door één van de specialisten? Maak in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook ontzettend welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Dokkum?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op