• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Doetinchem

Zoekt u een elektrische haard in Doetinchem? Bij Haardenexpert vindt u de beste elektrische haarden van verschillende merken. Aangezien het aanbod groot is, vinden veel mensen het moeilijk om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. De specialisten van Haardenexpert helpen u dan ook graag, zodat u straks de sfeerhaard van uw dromen in huis hebt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen ontzettend hoog zijn, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis te stoken. Eén van die opties is een elektrische sfeerhaard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet ongerust te zijn dat het geen sfeervolle haard is. De vlammen en sfeer die een elektrische sfeerhaard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houthaard.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische sfeerhaard moet komen? Moet de haard bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of op de veranda komen? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Een afvoerpijp is namelijk overbodig. U hoeft alleen maar de stekker in een stopcontact te steken en klaar! Een elektrische sfeerhaard is ook nog eens goed voor het milieu. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, verliest u geen warmte en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Diverse vuurzichten elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt genieten van een elektrische open haard, dan heeft u keuze uit verschillende opties. Bij ieder model is het belangrijk om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische sfeerhaard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Doetinchem kopen

Proef de sfeer en vindt uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Doetinchem

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische haarden te bekijken? Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze experts u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Doetinchem?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op